Wijk bij Duurstede, 22 augustus 2019. Ina en Bert leerden elkaar kennen bij de voetbalclub Holland in Utrecht waar Bert samen met de broer van Ina voetbalde. Twee jaar na de eerste ontmoeting trouwde het stel op het gemeentehuis in Utrecht.

Verhuizen

Bert geboren in Ondiep en Ina geboren in Tuindorp gingen na het huwelijk in Utrecht wonen. Ina werkte twee jaar in een bejaardenhuis totdat de eerste dochter zich aandiende. Vanaf dat moment zorgde zij voor de twee dochters en zoon. Nadat de kinderen “uit vlogen” verhuisde het stel achter de kinderen aan naar Wijk. In Wijk verhuisden zijn nog vier keer en wonen nu na volle tevredenheid aan de Zandweg.

Op de bus

Op de technische school leerde Bert voor meubelmaker. Dit beroep oefende hij maar een jaar uit waarna hij op een vrachtwagen ging rijden. “Mijn hart lag toch bij de bus’ vertelde Bert. “Maar ja ik voetbalde op zondag en dat ging toen niet samen”. Op 23 jarige leeftijd ging Bert toch zijn vader achterna en ging ook op de bus rijden. Na ruim 39 jaar passagiers van A naar B te hebben vervoerd ging hij op zijn 62ste in de VUT.

Vrije tijd

De vrije tijd die het paar had/heeft werd/wordt gevuld met het oppassen op de kleinkinderen. Veel tijd brengen Ina en Bert door in Hoenderloo waar zij een seizoenplaats voor hun caravan hebben op een camping. “Ik klus daar regelmatig en vind het heerlijk als de kinderen en kleinkinderen langskomen” laat Bert weten.

Felicitaties

Vanmorgen schoof Loco-burgemeester Kosterman aan bij alle kinderen en kleinkinderen om een gebakje te eten en koffie te drinken. Tijdens het gezellige onderonsje werd nog even het fotoboek van tien jaar bekeken. Aansluitend feliciteerde Kosterman namens het gemeentebestuur het gouden bruidspaar en overhandigde een ingelijste gewaarmerkte kopie van de trouwakte die in Utrecht was opgevraagd.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha