Wijk bij Duurstede, 6 januari 2018. De storing aan de straatverlichting op de rotonde Hordenweg/Romeinenbaan is grotendeels opgelost. Er branden nog 2 lampen niet. Stedin werkt pas 23 januari weer verder hieraan vanwege beschikbaarheid materieel van Stedin.

Storingen

De storingen in de omgeving van de Boeg, Mast en Kompas zijn donderdag 4 januari voor het eerst binnengekomen bij Stedin en worden pas op maandag 8 januari a.s. opgepakt wegens lagere prioriteit. Vanochtend heeft de verantwoordelijke ambtenaar gekeken waar de straatverlichting nu precies uit is en heeft de storing opgeschaald naar buurt/wijk niveau. Hopelijk brandt de verlichting weer voor het weekend.

Melden

Als de straatverlichting in een complete straat of meerdere straten uit blijft is de kans groot dat het om een kabelstoring gaat, bel dan na 17.00 uur naar het Citytec storingsnummer: 088-895 9300. U wordt dan doorgeschakeld naar Stedin storingsservice. Geef de straatnamen door waar de lampen uit zijn. Op deze manier worden grotere storingen sneller afgehandeld. U kunt ook rechtstreeks naar Stedin bellen: 088-896 3963, geef dan wel aan dat het gaat om een storing in de straatverlichting. Natuurlijk kunt u altijd de melding maken bij de gemeente. Geef hierbij door welke straten donker blijven. (Bron: wijkbijduurstede.nl)

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha