Wijk bij Duurstede, 3 januari 2018. Ook de tweede dag van het Wijks kinderspektakel werd uitstekend bezocht, volgens organisator Tobias Wijnmaalen van de Stichting Wijksport. 

Schot in de roos

'Het blijkt een schot in de roos voor kinderen en ouders tijdens de kerstvakantie. Kinderen leven zich uit, ouders zitten gezellig te babbelen in de kantine en dankzij de vele vrijwilligers loopt het op rolletjes. De eerste dag was het even wennen met zoveel kinderen, rond de sluitingstijd zat de zaal nog vol kinderen' laat Wijnmaalen weten.

Goed bezocht

 
Over de bezoekersaantallen kan Tobias wel een schatting maken. 'Dinsdag zijn er 350 kaarten verkocht exclusief de toegangsbewijzen in de voorverkoop, vandaag staat er een file bij de toegang tot de zaal en bij de pannenkoekenbakker.  
In de zaal is het een kakofonie van geluiden, de allerkleinsten maken voor het eerst kennis met ballenbakken en springkussens, oudere kinderen gaan los op de rodeostier en stormbanen. Bij de clinics van Levitas en Renesports loopt het goed door, de leiding is goed zichtbaar met hun crew shirtjes.

Topdag

 
Veel  ouders en kinderen vinden het een topdag, ze komen vandaag voor de tweede keer en vinden dit evenement voor herhaling vatbaar. Mogelijk nog grootser en diverser opgezet en met nog meer pannenkoeken. Een impressie is te zien in het fotoalbum

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha