Wijk bij Duurstede, 23 november 2021. Helpt u ons mee de wereld een beetje duurzamer te maken? We gooien te makkelijk weg. Hergebruik is beter voor ons milieu en voor uw eigen portemonnee. De afgelopen maanden hebben we al diverse klanten blij kunnen maken met een geslaagde reparatie. Komt u ook naar het Repair Café op zaterdag 27 november?

Wist u trouwens dat er heel veel kostbaar materiaal in uw oude gsm zit? U levert hem toch ook in op de daarvoor bestemde plaatsen? En wist u dat een abonnement met een gratis telefoon veel duurder uitpakt dan een los abonnement? Op die manier kunt u ook bijdragen aan duurzaamheid. Is voor u een kapot scherm een reden om de telefoon weg te gooien? Ga naar de telefoonwinkel voor advies en/of waai aan in ons café. Overigens heeft Repair Cafe een computerdeskundige onder haar vrijwilligers. Dus geef uw oude laptop of desktop-computer kans op een ‘nieuw’ leven; kom aan op 27 november of in 2022 iedere laatste zaterdag van de maand. Weggooien kan altijd nog.

Hebt u een apparaat of anderszins dat u graag aan het deskundig oog van een van de zeven vrijwilligers wil laten zien? Kom op zaterdag 27 november tussen 9.30 en 11.30 uur naar het Repair Café in de Wijkse Inloop (de oude bieb) aan de Karel de Grotestraat 61 in Wijk bij Duurstede; het repareren is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Alle voorzorgsmaatregelen m.b.t. coronabesmetting zijn genomen. Uiteraard dient u bij uw bezoek een mondkapje te dragen. U mag vooraf mailen waar u mee gaat komen of als u extra informatie wilt naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Repair Café in Wijk bij Duurstede is vanaf januari er weer op iedere laatste zaterdag van de maand van 9.30-11.30 uur. In december is het laatste Repair Café van dit jaar op zaterdag de 18e. We zien u graag.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha