Wijk bij Duurstede, 30 oktober 2021. Tijdens de Lekko dagen, op 25 september, hebben de Lions eendjes een race op de Kromme Rijn gehouden. Onder begeleiding van de Sea Lions is de race weer goed verlopen. De lotenverkoop, voornamelijk digitaal vanwege Corona, was ook een succes. Bij de race gingen 5000 eendjes van start en de eerste 74 eendjes wonnen een prijs. Prijswinnaars zijn per mail geïnformeerd en op www.levefanum.lions.nl/eendjesrace staat de totale uitslag.

De twee eerste prijzen zijn afgelopen week persoonlijk overhandigd. De hoofdprijs, een Batavus Packd fiets is beschikbaar gesteld door Fietsdomein voorwijk. Op de foto de overhandiging van deze prachtige fiets aan de winnaar Sander van Leeuwen. Op de foto de overhandiging met van links naar rechts, Patty van Rooijen (president Lions Levefanum Wijk bij Duurstede), Sander de Leeuw (prijswinnaar) de heer Ippens (sponsor fiets van Fietsdomein Voorwijk) en Gene van de Berg (commissie voorzitters Lions eendjes race). De winnaar fietste enthousiast naar huis met deze fantastische prijs.

De tweede prijs, een half jaar abonnement bij Daily fit, werd gewonnen door Hans Eigendaal. Op de foto de overhandiging met van links naar rechts, Gene van de Berg, Jasper Hoogstraten (van sponsor Daily Fit), Hans Eigendaal (prijswinnaar) en Patty van Rooijen.

Lions Levefanum bedankt bovengenoemde en overige sponsors voor het beschikbaar stellen van de prijzen. We willen ook de deelnemende verenigingen en een ieder die loten heeft aangeschaft bedanken.

De Lions Levefanum eendjesrace heeft een mooie opbrengst laten zien. Deelnemende verenigingen in Wijk bij Duurstede hebben een mooi bedrag gekregen voor eigen activiteiten en Lions Levefanum gaat weer een winterdiner voor ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede organiseren.

Lions Levefanum is een gemengde club die activiteiten organiseert waaruit met name goede doelen in de gemeente Wijk bij Duurstede worden ondersteund.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha