Wijk bij Duurstede, 11 oktober 2021. Op dit moment werken Stichting Wijksport en Bibliotheek Z-O-U-T hard aan de ontwikkeling van WijkActief. WijkActief wordt hét platform waar alle activiteiten in de gemeente Wijk bij Duurstede gevonden kunnen worden. Cultureel en sportief, voor jong en oud, in alle drie de kernen.

Via WijkActief kan iedereen die actief wil worden in contact komen met de Wijkse aanbieders. Men kan straks in de etalage filteren, zoeken en kijken. En vooral, met zo min mogelijk drempels vinden welke aanbod bij jou past!

Oorspronkelijk stond de uitrol van WijkActief gepland in het najaar van 2021. Omdat het systeem nog niet aan alle wensen voldeed, is dit uitgesteld naar januari 2022.

Ouder kind gym 01Het platform heeft zijn kracht in een volledig aanbod. Alle verenigingen, clubs en organisaties die activiteiten aanbieden, krijgen een plaats op het platform, waardoor hun aanbod te vinden is. Vervolgens wijst WijkActief vooral door naar deze aanbieders, zodat je direct in contact kunt komen met de betreffende aanbieder.

Vanuit dit platform zullen er ook diverse stimuleringsprojecten worden aangeboden, waardoor ook hier een compleet overzicht van activiteiten voor is én aanbieders geen extra werk op hun schouders krijgen.

De cultuur- en buurtsportcoaches hebben een groot netwerk, maar waarschijnlijk nog niet iedere aanbieder in beeld. Bent u of kent u nog een sport- en/of culturele aanbieder waar wij nog niet mee in contact zijn geweest? Meldt u zich dan alsjeblieft bij buurtsportcoach Michiel Jansen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Cultuurcoach Bo Hendriksen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

WijkActief is een kosteloos platform voor zowel aanbieders als deelnemers. Het platform wordt financieel ondersteund door de Gemeente Wijk bij Duurstede en het Ondernemersfonds.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha