Wijk bij Duurstede, 17 september 2021. Hebt u er wel eens over nagedacht, om speelgoed te lenen, voordat u het koopt ? Al 42 jaar is er een speel- o- theek in Wijk bij Duurstede, die een groot aanbod aan speelgoed heeft. Playmobil, zelfs Lego, fantasie speelgoed, en Smart games, bordspellen, puzzels en buitenspeelgoed. Op onze website www.sotkatrein.tk onder het kopje speelgoed, vindt u het volledige aanbod, tevens meer informatie en onze openingstijden, of kom gerust een kijkje nemen op Walplantsoen 12. Vanaf 20 euro per jaar, bent u al lid en een strippenkaart is 5 euro, daarmee kunt u 5 keer speelgoed lenen.

Speelgoedbeurs

Helaas gaat de speelgoedbeurs ook dit jaar niet door, wel hebben wij een verkoophoek waar u leuk speelgoed voor een kleine prijs kunt aanschaffen.

Schenkingen

Ook met speelgoed schenkingen zijn wij heel blij. Wij kunnen het e.v. gebruiken voor de uitleen of als voorrad onderdelen. In een tijd van duurzaamheid is het belangrijk de afvalberg te beperken. Bij ons komt uw speelgoed in ieder geval goed terecht. Nieuwe vrijwilligers Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons vooral op de maandagmiddag en/of woensdagmiddag willen helpen. Hebt u interesse, voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha