Wijk bij Duurstede, 31 augustus 2021. Het mocht weer en dus gingen we. Zo’n 18 Wijkse Zonnebloemers, gasten en vrijwilligers, gingen zaterdag j.l. naar IJs & koek in Langbroek. En dat was geen dag te vroeg want op 1 september sluit dit markante IJs- en snoepwinkeltje. En loop je even de huiskamer naast de ijssalon binnen dan stap je zo bij je grootouders de woonkamer in. Een feest van herkenning voor vooral de wat oudere gasten. Al waren er al veel spullen van de inrichting van eigenaar verwisseld, je kreeg nog altijd dat vertrouwde warme gevoel van vroeger.

De Zonnebloemers lieten zich de reuze ijsjes goed smaken en enkelen namen de kans om nog wat hedendaagse ‘ullevellen, haagse hopjes of kandij’ te kopen.

De middag werd afgesloten met koffie die werd vergezeld van een gebakje in het Wapen van Sandenburg. Een heerlijke uitspanning tussen Doorn en Leersum. Door de akelige Corontijd hadden veel deelnemers en vrijwilligers elkaar lange tijd niet gezien. En dat hadden ze echt gemist, was een veel gehoorde opmerking.

Al met al smaakte het ijsje heerlijk, de koffie met gebak uitstekend maar smaakte het uitstapje vooral naar meer.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha