Wijk bij Duurstede, 13 augustus 2021. Beste kinderen. Na de persconferentie van vanavond moeten we jullie met pijn in ons hart vertellen dat ook deze zomereditie van het Wijks Kinderspektakel niet door kan gaan. Omdat wij ons moeten houden aan de maatregelen die voor alle festivals gelden, heeft dit een te grote impact op de organisatie en de uitvoering van het Kinderspektakel. In de afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt om het Kinderspektakel van deze zomer voor jullie onvergetelijk te maken maar zonder versoepelingen (zoals o.a. een limiet van 750 bezoekers en testen voor toegang en de daarbij horende eisen) voor festivals kunnen we het Kinderspektakel helaas niet organiseren; een teleurstelling die ook wij nog moeten verwerken.

We snappen dat jullie hebben uitgekeken naar het Kinderspektakel en dat dit ook voor jullie een teleurstelling is. Deze hebben jullie nog van ons tegoed en we doen er alles aan om een onvergetelijke Zomereditie te organiseren in 2022! De komende tijd maken we eerst plannen voor de wintereditie van het Wijks Kinderspektakel en hopen natuurlijk dat jullie hier ook bij zullen zijn om er samen (weer) een groot kinderfeest van te maken!

Iedereen die voor het Kinderspektakel op 26 en/of 27 augustus een ticket heeft gekocht, ontvangt 100% geld terug. Dit zal in de aankomende week geregeld worden.

Wij wensen iedereen nog een fijne zomer en Hopelijk tot snel!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha