Wijk bij Duurstede, 16 juli 2020. Kinderopvang 'de Rakkers' is al jaren een begrip in Wijk bij Duurstede. Eigenaresse Loes Oostra en haar dochter Linda Oostra hebben 'de Rakkers' opgebouwd tot de liefdevolle en stimulerende omgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Na 26 jaar is het stokje overgedragen aan BLOS Kinderopvang waardoor 'de Rakkers' voortaan door het leven zal gaan als BLOS Gansfortstraat en zal er afscheid worden genomen door Loes en Linda.

"Natuurlijk willen wij ons afscheid niet zomaar voorbij laten gaan. Na 26 jaar 'de Rakkers'en nu BLOS kinderopvang, hebben wij heel veel kinderen mogen verwelkomen en hebben wij daar vele fijne herinneringen aan overgehouden. Wij willen jullie dan ook allemaal bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hadden en zijn dankbaar dat wij elke daf met ontzettend veel plezier voor jullie kinderen hebben mogen zorgen en van ze hebben kunnen leren. Loes en Linda Oostra"

Op 16 juli 2020 zal Loes afscheid nemen van haar peutergroep. Linda zal per 1 september 2020 stoppen met haar functie als locatiemanager om meer tijd door te gaan brengen met haar gezin. Daarom is er in de week van 13 t/m 17 juli een feestweek gorganiseerd. Voor alle baby's en peuters zijn elke ochtend meerdere (water)activiteiten georganiseerd en de kinderen van de BSO hebben elke middag na schooltijd leuke (water) activiteiten.

De ouderraad van BLOS Gansfortstraat heeft, uiteraard namens alle ouders, een kleine atttentie (zie foto) gegeven aan Loes en Linda om ze beide te bedanken voor hun harde werk en voor het geven van een goede start aan honderden kinderen in Wijk bij Duurstede!

Mocht je als ouder nog vragen of opmerkingen hebben na aanleiding van de overname door BLOS kan je de ouderraad altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha