Cothen, 15 juli 2020. "Eindelijk is het dan zo ver! Wat twee jaar geleden met een idee begon, is nu echt werkelijkheid geworden. De Natuurspeelweide Cothen is een feit! We hebben veel obstakels genomen maar de aanhouder wint en het resultaat mag er zijn! Ondanks de corona crisis en rekening houdend met de bewoners van de Zorgboerderij, is er achter de schermen hard doorgewerkt om zaterdag 18 juli open te gaan!" is te lezen in de nieuwsbrief  over de  Natuurspeelweide.i

Weekenden

Voor nu alleen in de weekenden van 11:00 tot 17:00 in verband met de bewoners van de zorgboerderij en de corona crisis. Bezoekers worden uitgenodigd om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen i.v.m. de minimale parkeergelegenheid en parkeren in de berm wordt niet gewaardeerd.  De laatste informatie kunt u vinden op de website en Facebook-pagina. "Kom buiten spelen en genieten van de parel van Cothen! Leuk, leerzaam, laagdrempelig en gratis voor jong en oud. Natuurspeelweide Cothen is een kleinschalige speelplek, gelegen op het erf van De Bossewaard Abrona. Hier kom je allerlei dieren tegen, zoals kippen, geiten, konijnen, kalfjes en binnenkort zelfs varkentjes. Er is een rustpunt waar na de corona versoepeling iets kunt drinken en er zijn toiletten aanwezig".

1,5 meter

Vanmorgen werd tijdens de laatste voorbereidingen benadrukt: "We hopen natuurlijk op belangstelling maar ook weer niet teveel gezien de huidige omstandigheden. Binnen de geldende Corona-maatregelen betekent dit dat er 25 gezinnen tegelijk binnen de 1,50 meter maatregelen gebruik kunnen maken van de speeltuin. We gaan met een blokjes systeem werken.  Zijn die op, dan is er tijdelijk even geen plaats totdat er weer een gezin vertrekt".

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha