Wijk bij Duurstede/Cothen/Langbroek, 28 december 2019. De gemeente Wijk bij Duurstede, met haar drie kernen. De stad Wijk bij Duurstede, de dorpen Cothen aan de Krommerijn en Langbroek in het prachtige buitengebied. Op 1 januari 2019 was het inwoneraantal 23.762. De omgeving, de mensen, de kernen en alle bedrijvigheid bieden ieder jaar weer meer dan voldoende inspiratie en kopij voor ditiswijk.nl om dagelijks nieuws te kunnen brengen. Het jaar 2019 was de elfde jaargang voor ditiswijk.nl. Vrijwel net zo vaak vatten we tegen de jaarwisseling aan het jaar samen in woord, maar vooral beeld. 

Met dank aan onze vrijwilligers

Zonder onze trouwe vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om u dagelijks van het laatste nieuws en de meest prachtige foto's te voorzien. We willen onze vaste redactieleden Kuifje, Truus en Walter dan ook heel hartelijk danken voor hun bijdragen aan het bestaan van ditiswijk.nl in al die jaren. Daarnaast een woord van dank aan alle vaste leveranciers van kopij bij de lokale sportverenigingen en andere lokale organisaties. Zonder jullie allemaal geen ditiswijk.nl! We zijn benieuwd wat 2020 ons weer gaat brengen.

Het jaar 2019 in beeld

Ook dit jaar weer had onze Kuifje de regie over het 'Jaar in beeld', het fotojaarverslag van 2019. Met zorg stelde hij een overzicht samen waarmee we een beeld geven van wat er in 2019 is gebeurd in de gemeente Wijk bij Duurstede. Met een lach en een traan, soms spannend of ontroerend, verontrustend of onthutsend. Maar altijd écht nieuws, klein of groot, omdat we als redactie met twee voeten in de Wijkse klei staan. Veel kijkplezier! U vindt het jaaroverzicht in beeld hier. (Klik op het icoontje met het pijltje boven de openingsfoto om een diavoorstelling te zien)

 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha