Wijk bij Duurstede, 12 december 2019. Op donderdagmiddag 19 december kunnen kaartliefhebbers hun hart ophalen in de Willem van Abcoudezalen van het Ewoud &Elisabeth Gasthuis, in Wijk bij Duurstede (Gansfortstraat 4, 3961 CR). In wedstrijdverband wordt gekaart met twee verschillende spellen: klaverjassen en jokeren. Kaart liefhebbers uit de hele regio zijn van harte welkom! We spelen Rotterdams, dus altijd introeven en altijd overtroeven.

Gezelligheid is troef

Natuurlijk is het altijd leuk om te winnen, maar vooral deze middag gaat het om de sfeer en gezelligheid. Er worden geen geldprijzen uitgekeerd, maar leuke prijzen in verschillende prijsklassen, speciaal samengesteld voor deze middag. Ook de kosten voor deelname zijn laag. Voor de hele middag, meerdere boompjes, betaalt u € 3,50 inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers.

Niet alleen senioren

Alle klaverjas en joker spelers zijn op 19 december a.s. welkom in de Willem van Abcoudezalen. Dus ook de jongere senioren begroeten wij graag op deze middag. Vooraf inschrijven is niet nodig, u loopt gewoon gezellig tussen 13.00 en 13.25 uur binnen. Dit kan zonder partner, maar vertelt u het vooral ook aan andere kaarters. Hoe meer mensen er zijn, hoe leuker het is!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha