Langbroek, 29 juni 2019. Vanmorgen rond 11.00 uur startten in de relatieve koelte van 24 graden 3 dames en 14 heren teams de ‘strijd’ om de titel “Langbroeks Hooikampioen”.

Tropisch

Naarmate de dag vorderde steeg de ‘strijd’ en de temperaturen tot tropische waarden. De drie deelnemende damesteams moesten onderling uitmaken wie welke podiumplaats zou gaan halen. De mannen moesten om het podium te halen kiezen voor snelheid bij het laden van de hooibalen of voor zekerheid zodat het aansluitende parcours foutloos, zonder verlies van hooibalen, genomen kon worden. Tegen 18.00 uur was de strijd gestreden en de winnaars bekend. (Klik op de foto hieronder voor een vergroting van de eindstand.) uitslag IMG 20190629 WA0000

Ontspannen

Terwijl de mannen en vrouwen zich in het zweet werkten ontspanden de kinderen zich op de springkussens, lieten zich sminken of reden rond op een pony. Voor de broodnodige verkoeling konden de watersproeiers opgezocht worden. Foto’s van dit evenement zijn te zien in het fotoarchief en een videoimpressie is te zien op ons YouTube kanaal.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha