Wijk bij Duurstede, 29 mei 2019. Dick en Hilde Quaadgras zijn met hun bedrijf Costa del Luna, de nieuwe beheerders van recreatieterrein De Gravenbol. Zij beheren het gebied voor de rest van dit recreatieve seizoen. De gemeente is blij, dat voor de rest van dit jaar het beheer geregeld is.

De kosten voor het parkeren blijven dit seizoen gelijk

Goed nieuws voor wie nog oude maand- en 10-rittenkaarten van de BV Gravenbol heeft: deze blijven geldig tot het einde van het seizoen, 1 oktober 2019. Vanaf 2020 kunt u deze kaarten niet meer gebruiken. Verwacht het KNMI 20 graden of meer qua temperatuur? Dan betaalt u parkeergeld om van De Gravenbol gebruik te kunnen maken. U betaalt net zoveel als de laatste jaren. Dat is € 3 voor een dagkaart. Een maandkaart kost € 25. Voor het gebruik van de boothelling betaalt u € 8. Vanaf 1 juni kan er ook gepind worden.

Een kleine verandering is er bij de startdag van maandkaarten

Wie vanaf 1 juni een maandkaart koopt, koopt hem voor alleen dìe maand. Deze kaart start op de eerste dag van die maand en eindigt op de 30 ste of 31ste van die maand. De maandkaarten kunt u dagelijks kopen bij de foodtruck op het terrein.

De gemeente bedankt BV Gravenbol voor het beheer in de afgelopen zes jaar

Wethouder Wil Kosterman: ‘We bedanken als gemeente BV Gravenbol en alle vrijwilligers voor de inzet in deze jaren. Gelukkig is er nu een nieuwe beheerder gevonden, die deze taak overneemt. We wensen Dick en Hilde Quaadgras veel succes!’

Na een aanbesteding zijn deze beheerders gevonden

Eind december jl. maakte de BV Gravenbol bekend, dat ze stopten met de beheerswerkzaamheden. Daarna startte de gemeente Wijk bij Duurstede een aanbesteding aan meerdere bedrijven. Dick en Hilde Quaadgras zijn hieruit gekozen als beheerders. Tot 1 juni heeft Loon- en verhuurbedrijf G.J.H. van der Louw uit Wijk bij Duurstede tijdelijk het beheer van de Gravenbol waargenomen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha