Wijk bij Duurstede, 22 september 2018. Het weer was de deelnemers aan de Spinningmarathon voor Foodstep Uganda goed gezind. Op 52 spinningbikes die buiten stonden opgesteld startten vanmorgen om 09.00 uur de deelnemers aan deze forse uitdaging van vier uur.

Staan en zitten

Terwijl sommigen elkaar afwisselden trapten velen zich vier uur lang het zweet op het voorhoofd en de vermoeidheid in de benen. Aangespoord door de spinning instructeurs werd staand en zittend de pedalen rond getrapt dan weer heel intensief en dan weer ontspannen. Tussendoor werden de deelnemers op gezette tijden voorzien van water en verschillende soorten snacks om de inspanning te kunnen volbrengen.

Sponsorgelden

Om zoveel mogelijk sponsorgelden te genereren waren de deelnemers uitgenodigd om aan dit sportieve event deel te nemen. In november gaan Eline van Deurzen en Jeanine Polman samen met 70 sportieve fietsers en VéloAfrique, een 700 km lange mountainbiketocht door Oeganda fietsen om het project van Foodstep Uganda te ondersteunen. Meer foto's van dit evenement zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha