Wijk bij Duurstede, 21 augustus 2018. Naast hun drie winkels in Wijk bij Duurstede opent Bakkerij Lakerveld vanaf woensdag 5 september een vierde winkel aan de Traay in Driebergen. ‘Een mooie kans die we niet konden laten lopen’ aldus Frank Lakerveld.

Webshop

Ruim 15 jaar geleden namen hij en zijn broer Marco de bakkerij in de binnenstad van Wijk bij Duurstede over van hun ouders. Toen nog met één winkel maar in de periode daarna kwamen daar de winkel op de Heul en later de Horden bij. Sinds de komst van de derde winkel nu zo’n 6 jaar geleden kwam ook de vrouw van Frank, Hanneke in de zaak. Met z’n drieën hebben zij de taken goed verdeeld. Frank doet de broodbakkerij, Marco zorgt voor het lekkere banket en Hanneke regelt alles met betrekking tot de winkels, PR en administratie. Daarnaast is de webshop haar domein, hier kunnen klanten sinds kort 24 uur per dag hun bestellingen doorgeven.

Bakkerij uitbreiden

Op dit moment wordt de bakkerij flink uitgebreid, met name om aan de toenemende vraag vanuit het derde kanaal te kunnen (blijven) voldoen. Als het goed is zal dit project over een half jaar zijn afgerond en is Bakkerij Lakerveld weer helemaal klaar voor de toekomst. ‘De overname van de nieuwe winkel komt dan ook op een heel mooi moment voor ons’ vertelt Frank. ‘Ondanks dat we niet echt op zoek waren naar een extra filiaal moet je er voor gaan als zo’n kans voorbij komt’.

Opening

Na een paar dagen opruimen en schoonmaken gaan we op woensdag 5 september open voor de klanten. Wij heten iedereen van harte welkom en klanten kunnen voordelig kennismaken met ons assortiment middels een aantal leuke openingsacties. En natuurlijk vieren ook de klanten in Wijk bij Duurstede dit feestje mee!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha