Wijk bij Duurstede, 26 juli 2018. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden op vaste dagen in roosterverband hulp te verlenen bij Tafeltje Dekje in Cothen. Het gaat dan om vaste dagen waarop je van 11.00 – 12.00 uur meehelpt in de keuken. Het is een voordeel als je in Cothen woont, want dan ben je vrijwilliger in je eigen woonplaats.

De deelnemers van Tafeltje dekje komen uit Cothen en Wijk bij Duurstede. De maaltijd vrijwilligers uit Cothen komen zelf de maaltijden ophalen bij de keuken en brengen deze bij de mensen thuis. Het gevraagde vrijwilligerswerk gaat dan om het klaarzetten van de eetbakjes, het aangeven van de bakjes aan de kok om het eten hierin uit te scheppen, en de eetbakjes in te sealen.

Ondersteunend vrijwilligerswerk, waarbij er altijd iemand aanwezig is die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen in de keuken. Ben je in het bezit van een rijbewijs, dan is het fijn als je ook de eetbakjes brengt naar een centrale plek in Wijk bij Duurstede met deelnemerslijsten. Hiervoor is een auto beschikbaar, waarin de bakjes kunnen worden vervoerd. Op de centrale plek staan vrijwilligers klaar die de eetbakjes vervolgens brengen naar de Tafeltje Dekje deelnemers. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Stichting Binding voor een informatieve afspraak hierover. U kunt bellen naar 572000, het telefoonnummer van WijkHelpt.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha