Wijk bij Duurstede, 4 juni 2018. De inschrijvingen voor het jaarlijkse SOK kamp zijn weer van start gedaan. Het SOK (Stichting Organisatie Kindervakantie kampen) organiseert dit jaar voor de 44e keer een kamp voor kinderen uit de gemeente Wijk bij Duurstede die, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie kunnen. Hierbij kunt u denken aan omstandigheden als beperkte financiële middelen, scheiding, ziekte van een ouder of een verhuizing.

Onvergetelijk

Voor de kinderen is een SOK week een onvergetelijke ervaring. Spelletjes doen, meeleven in het toneelspel, zwemmen, nieuwe vrienden maken, kussengevechten in de slaapzaal, de kampleiding nat maken of onder smeren……Gewoon even een onbezorgd kind zijn. Ook dit jaar vertrekken we weer met een bus naar Ermelo waar de kinderen van maandag 13 augustus t/m zaterdag 18 augustus een fantastische week in een blokhut zullen verblijven. De kosten voor een week SOK kamp bedragen € 50,00 en dat is inclusief zakgeld.

Huisbezoek

Voordat we op kamp gaan, komen wij, de leiding, bij alle kinderen die mee gaan, op huisbezoek om kennis te maken met de kinderen en natuurlijk de ouders. Tijdens deze bezoeken nemen we praktische zaken zoals eventuele allergieën en/of medicijn gebruik door. Er is dan ook tijd om vragen te stellen. Zodoende krijgt u een beetje een idee met wie u uw kinderen een week mee geeft. De leiding van het SOK kamp gaat overigens al jaren mee, gezamenlijk hebben wij meer dan 165 weken kamp erop zitten. Bent u of uw kind enthousiast geworden dat kunt u bellen met Stefanie Drankier: 0343-563305. Voor extra informatie kunt u kijken op onze website of op Facebook.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha