[UPDATE]Wijk bij Duurstede, 24 februari 2018. Het was de bedoeling dat de Wijkse ijsbaan morgenochtend (maandag 26 februari 2018) geopend zou worden, maar helaas blijkt dit ijstechnisch gezien niet haalbaar. Het streven is nu de ijsbaan op dinsdag 27 februari te openen. Na jaren van kwakkelende winters, komt er eindelijk weer een eigen WijkseIJsbaan.

Samenwerking

In samenwerking met Wijk Sport en de Korfbalvereniging Viking organiseert WijkNogLeuker, met inzet van de Wijkse IJsmeesters Guido, Reinier en Sjaak en vele vrijwilligers, een schaatsbaan op het kunstgrasveld van KV Viking. Deze baan is gelegen achter de grote nieuwe sporthal op het sportpark Mariënhoeve aan de Lekdijk Oost bij Wijk bij Duurstede. Een prima ondergrond voor een mooie schaatsbaan met verlichting, feestelijke aankleding en muziek.

Ook 's avonds

Ook ’s avonds kan er geschaatst worden. Koek en zopie is verkrijgbaar / te koop op het binnen en buitenterras van de kantine van KV Viking. Openingstijden 9:00 - 12:00 (behalve a.s. dinsdag vanaf 10:00 ivm opening) 13:00 - 16:30 20:00 - 21:30. De toegang is, dankzij de vele sponsoren, GRATIS en voor de kinderen is er een verrassing! Kom naar de ijsbaan en we maken er een gezellig winterfeest van!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha