Wijk bij Duurstede, 16 september 2020. Op het fietspad naast de Kortland vond vanmiddag rond 15.22 uur op de T-splitsing met de Wijkersloot een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De scooterrijdster werd voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen

Door de aanrijding kwam de scooterrijdster te vallen en bleef op de grond liggen. Meerdere weggebruikers zagen het ongeluk gebeuren. Zij verleenden eerste hulp en ontfermden zich over de scooterrijdster en de geëmotioneerde bestuurster van de auto. Getuigenverklaringen werden opgenomen door de politie. Passerende verpleegkundigen stopten om te vragen of zij hulp konden verlenen. Nadat de sololance was gearriveerd vertrokken de verpleegkundigen weer.

Scooter overeind

Nadat de scooter bij het slachtoffer was overeind gezet en weggehaald kon de ambulancebroeder de scooterrijdster onderzoeken. Na enige tijd kon het slachtoffer op een stoel plaatsnemen die vanuit de fruitstal was gebracht. In afwachting van een ambulance werd een infuus aangelegd waardoor pijnstilling aan het slachtoffer kon worden gegeven. Nadat de politie de betrokken auto had verplaatst kon het slachtoffer plaatsnemen in de gearriveerde ambulance voor het vervoer naar het ziekenhuis.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha