Aanrijding auto en scooter op rotonde Zandweg/Remus

Wijk bij Duurstede, 29 mei 2020. Op de oversteekplaats van de rotonde Remus/Zandweg/Langbroekseweg vond rond 10.55 uur een aanrijding plaats tussen een scooter en auto. Na behandeling door een ambulancebroeder ging de scooterrijdster met familie naar het ziekenhuis voor onderzoek aan haar rechteronderbeen.

Olie op de weg

Een toevallig passerende brandweerman zette de plaats van het ongeval af met zijn dienstauto. De politie nam na aankomst deze taak over en zette de Zandweg tijdelijk in één richting af voor het overige verkeer. De bemanning van de opgeroepen rapid responder onderzocht de op de middenberm zittende scooterrijdster en verbond haar rechter onderbeen. Het slachtoffer werd overdragen aan familie die thuis de auto hadden gehaald en haar voor rontgenfoto's naar het ziekenhuis brachten. Een medewerker van de buitendienst van de gemeente strooide grid op de weg en onder de scooter waar na de aanrijding olie was gelekt.

Schadeformulier

Betrokken partijen vulden met behulp van de politie de schadeformulieren in. De scooter werd lopend door familie naar huis gebracht om meer schade aan het motorblok te voorkomen. De betrokken auto had links voor schade en een lekke band. Na het vervangen van de lekke band konden de geschrokken betrokkenen  hun weg vervolgen.

 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha