Hulpdiensten massaal aanwezig bij schietpartij in cothen

[UPDATE 2]Cothen, 26 maart 2020. Hulpdiensten werden vanmorgen tegen 07.00 uur massaal gealarmeerd voor een melding schietpartij op de Ossenwaard. Zowel brandweer, politie, ambulances als een traumahelicopter kwamen naar het incident.

Kogelwerende vesten

Agenten met kogelwerende vesten zetten de weg af terwijl het slachtoffer naast een auto tegenover de woonwagens werd verzorgd door ambulance personeel. In rap tempo melden zich meer politie eenheden die onder andere met buurtbewoners spraken. Omwonenden lieten weten meerdere schoten te hebben gehoord.

MMT

Het incident werd eerst als reanimatie aan de hulpdiensten gemeld waardoor de brandweer werd gealarmeerd en twee ambulances naar de melding gingen. Vlak daarna werd duidelijk dat het om een slachtoffer van een schietincident ging. Voor de medische hulpverlening buiten de ambulances om lande er na een kleine tien minuten in een weiland vlak bij het incident een traumahelicopter met een mobiel medisch team

Verdachte

De politie liet om 08.01 uur via P2000 en om 08.16 uur via Twitter weten dat een verdachte was aangehouden. Enkele foto's van het incident zijn te zien in het fotoarchief.

Overleden

De politie liet via Twitter weten: "Het slachtoffer dat vanmorgen werd neergeschoten is helaas aan zijn verwondingen overleden. Het betreft een incident in de relationele sfeer". Het artikel wordt geupdate zodra er meer nieuws te melden is.

 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha