Wijk bij Duurstede, 25 maart 2020. Vanmiddag net na 15.30 uur reed een motorrijder op de Hordenweg met zijn voorwiel tegen de middenberm van de Hordenweg. De bestuurder kwam te vallen en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Stoeprand

Door het contact met de stoeprand raakte de motor uit balans en kwam de bestuurder te vallen. De motor schoof over de weg en de bestuurder bleef liggen met een pijnlijke schouder en zijde. Passanten verleenden eerste hulp aan de op de middenberm liggende bestuurder. Direct daarna haalden zij de motor van de weg en zette deze op het fietspad naast de Hordenweg. De grote scherven van het gebroken windscherm van de motor werden opgeruimd en in de berm gelegd. Verkeer over de Hordenweg kon daardoor blijven rijden.

Sturen

Twee dames droegen zorg voor het opvangen en doorsturen van politie en ambulance naar de plaats van het incident. Na het arriveren van de politie en ambulance werd de Hordenweg even afgezet. Na een eerste onderzoek kon de bestuurder zelfstandig plaatsnemen op de brancard. Samen met zijn echtgenote werd de motorrijder voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha