Wijk bij Duurstede, 21 juli 2019. De vroege zondagmiddag begonnen voor een brommer en autobestuurder ongelukkig. Op de oversteekplaats rotonde Geerweg met de Graaf van Lynden van Sandenburg kwamen zij met elkaar in botsing.

Gepaste spoed

De gevallen brommerrijder werd verzorgd en toegesproken door medeweggebruikers in afwachting van de ambulance. De ambulance was niet met prioriteit maar met gepaste spoed (geen levensgevaar) opgeroepen en arriveerde 28 minuten na de melding.

Linkerarm

De gewonde brommerrijder had veel pijn aan zijn linkerarm en kon na onderzoek met hulp van het ambulancepersoneel op de brancard plaats nemen. In de tussentijd had de politie en een auto van de ANWB de plaats van het ongeval afgezet zodat het slachtoffer zo veilig mogelijk kon worden geholpen. Aansluitend nam de politie verklaringen en personalia op van betrokkenen. De autobestuurder onderging een blaasproef. De brommerbestuurder werd naar het ziekenhuis vervoerd voor onderzoek en de geschrokken autobestuurder kon zijn weg vervolgen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha