Wijk bij Duurstede, 19 februari 2019. Op de kruising van de Landscheidingsweg met de Wijkerweg vond vanmiddag tegen 14.25 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Betrokkenen werden door ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht en hoefden niet voor verder onderzoek naar het ziekenhuis.

180 graden

Een Renault komende uit de richting Steenen Brug raakte op de kruising een Ford die rechtdoor reed over de Landscheidingsweg vol in de flank. Door de impact draaide de Ford 180 graden om de as en kwam tot stilstand in de sloot naast de weg.

Verzekeringspapieren

Betrokkenen vulden schadeformulieren in en de politie nam verklaringen op van getuigen en de chauffeurs. Nadat een sololance was gearriveerd werden betrokkenen onderzocht die wat last hadden van de klap in de veiligheidsgordels. Na controle hoefde niemand mee voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. Nadat de politie nog een blaasproef had afgenomen kon op de berger voor het afvoeren van de auto’s worden gewacht. Enkele foto's zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha