Het Wijkse internetportaal ditiswijk.nl bestaat inmiddels 11 jaar. Al deze tijd voorziet de redactie u van lokaal nieuws: inmiddels zijn er ruim 20.000 artikelen geplaatst! Altijd als eerste met het laatste nieuws, met dank aan de inzet van vrijwilligers en de vrienden van ditiswijk.nl.

Vriendenclub

Het in stand houden en actualiseren van ditiswijk.nl vraagt veel tijd en aandacht van de redactie en de vrijwilligers van ditiswijk.nl. De redactie van ditiswijk.nl heeft een vriendenclub in het leven geroepen om voldoende inkomsten te genereren om kosten te dekken die nodig zijn om ditiswijk.nl actueel en online te houden. De 'Vrienden van ditiswijk' zijn trouwe lezers die ons middels een jaarlijkse donatie van tenminste 25 euro,  steunen in de verdere ontwikkeling van internetportaal ditiswijk.nl. 

Waar is dat geld dan voor nodig?

We zijn heel blij met onze vrienden van het eerste uur. Velen van hen hebben ook voor meerdere jaren hun vriendschap toegezegd en daar zijn we heel erg dankbaar voor. De reden een vriendenclub in het leven te roepen is een eenvoudige: onze advertentie-inkomsten zijn niet toereikend voor het dekken van de kosten die gemaakt worden. De inkomsten die ditiswijk.nl heeft, worden vrijwel allemaal besteed aan materialen die we nodig hebben om ditiswijk.nl goed te laten draaien en van een actuele inhoud te voorzien. En om zo nu en dan eens iets extra's te doen voor onze trouwe vrijwilligers, zonder wie ditiswijk.nl niet zou bestaan. 

Word ook vriend!

Meld u aan als 'Vriend van ditiswijk.nl'. (Door op de link te klikken wordt het aanmeldingsformulier gedownload naar uw computer). Hiermee maakt u het ons mogelijk om ditiswijk.nl te laten voortbestaan.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha