Wijk bij Duurstede, 22 november 2020. Het is het kloppend hart van Garage Beijer; de auto wasstraat op de hoek van de garage. Of het nu een snelprogrogramma is of het uitgebreide programma, een praatje of een goeie dag van een van de medewerkers of Jacques krijg je er altijd gratis bij. En die wasstraat stond er al een weer tijdje.

Schone auto, goed gevoel

"Tijd voor vervanging!", vertelt Jacques. "Het is toch altijd weer een investering maar als het onderhoud op gaat lopen moet je keuzes maken. Medio 2020 stond ie toch echt bovenaan het lijstje en corona of niet, de auto's moeten toch gewoon goed schoongemaakt worden. Of het nu vliegen op de voorruit of pekel is, je wil toch een goed zicht en een schone auto geeft toch altijd weer een goed gevoel...al zeg ik het zelf."

Openingsactie

Vanaf 4 december gaat de wasstraat voor twee weken dicht om alles te vervangen en te schilderen. Vanaf 19 december gaat de nieuwe wasstraat weer open. "We zijn nog bezig met een actie voor de eerste week van de Kerstvakantie en dat laten we nog weten op de website en via Facebook." Jacques moet weer door, het is druk vandaag zoals altijd. De winterbandenwissels zijn nog in volle gang en het onderhoud stopt nooit. Het is er ook nooit saai. Naast het geronkt van een motor, een dichtvallende deur of motorkap hoor je ook vaak een schaterlach én we zien ook heel veel schone auto's...

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha