Beste bewoners Noorderwaard,

Wijk bij Duurstede, 12 oktober 2020. Bij deze wil ik alle bewoners in de Noorderwaard vragen om de gemeentelijke verduurzaamheidsregeling die samen met de woonpas wordt georganiseerd, eens goed onder de loep te nemen. En iedereen te waarschuwen voor een regeling waar je voor 30 jaar aan vast zit en de kosten onredelijk hoog zijn. Zeker voor de geleverde kwaliteit.

Ik zou dan ook iedereen het advies willen geven om zeker door andere leveranciers offerte te laten doen. De prijzen zullen velen malen lager uitvallen. En u zult dan ook nog eens de mogelijkheid hebben om subsidie over de verduurzaming aan te vragen. De manier waarop de woonpas en de gemeente samenwerken, lijkt op een gezamenlijk verdienmodel. Waar de burger de dupe van dreigt te worden. In mijn geval heb ik een en ander uit laten zoeken en betaal ik maar 1/5 van het bedrag wat erdoor de woonpas is geoffreerd.

Bezint informeer u voor u begint.

Theo Pardoel

Naschrift redactie: Wij hebben de schrijver verzocht om dat wat hij schrijft te onderbouwen. Wij ontvingen een kopie van de offerte en de mailwisseling tussen aanvrager en een vertegenwoordiger van de woonpas waarin de aantallen meer (35%) geoffreerde m2 door de woonpas onderwerp is van discussie.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha