Wijk bij Duurstede, 7 november 2017. Op zaterdag 11 november begint het nieuwe Karnavalsseizoen bij de Kaieschaiters. Het traditionele Prinsenbal zal weer in de binnenstad gehouden worden. En wel bij het grote Calypso Theater op de Markt in Wijk bij Duurstede. Alle stoelen eruit, geluid en licht erin, versieren en je hebt een geweldige ruimte voor een super feestavond.

Afscheid

De avond zal beginnen om 21.00 uur en de entree is helemaal gratis. Om even voor 11 nemen de Kaieschaiters afscheid van Prins Wesley den Eerste, Adjudant Rick en Prinses Debby. Deze nemen, na een geweldig seizoen, afscheid van hun functie en keren terug als 'normale' Kaien. Om 11 over 11 komen de Kaieschaiters met een proclamatie, Vorst Dick zal deze voorlezen en regel voor regel zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins is.

Prinsenonthulling

Na deze Prinsenonthulling en nadat Feest dj Jasper de boel opgewarmd heeft, komt er een spetterend optreden van Feestartiesten DE LAWINEBOYS. Het dak gaat eraf als Jasper na dit optreden de Finale in gaat zetten. Het feest is om 01.00uur afgelopen dus kom op tijd dan maak je de hele avond mee. Met het Calypso Theater als Residentie zijn de Kaieschaiters terug in de binnenstad. De vooravonden houden we daar en het grote Karnaval in de Leutbunker op Marienhoeve. Het motto voor dit jaar is dan ook:

'Leut van hartje Waik tot aan de Daik!'

Voor het feest aan de Daik, wat gehouden wordt in het 2e weekend van Februari 2018, hebben de Kaieschaiters het programma ook helemaal rond. Een scala aan artiesten en Feest DJ Jasper zullen de klanken uit de apparatuur van GO Rental laten klinken. Optredens van Theo Mezz, De Wipneus en Pim Kindershow, Ronny Ruysdael, De grote mensen Show van Wipneus en Pim en de Echte Vrienden, Django Wagner, Peter Beense en Frans Duyts zullen te zien zijn op het grote podium. En binnenkort beginnen we al met de kaartverkoop ON-Line. Like de Facebook Pagina van de Kaieschaiters en hou de website goed in de gaten, dan ben je er snel bij als we met unieke aanbiedingen komen. Maar nu eerst het Prinsenbal we zien jullie graag op 11 november vanaf 21.00uur bij het Calypso op de Markt. Het beloofd een geweldige avond te worden.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha