Wijk bij Duurstede, 22 februari 2019. Het carnaval staat weer voor de deur en de Kaieschaiters zijn er trots op te vermelden dat het programma echt voor iedereen is. Van 1 tot 110 jaar oud iedereen kan een moment vinden in het overvolle programma.

Start

Het begint allemaal op vrijdag 1 maart om 19.30uur. De tieners trappen af met de JeugdKarnavalsdisco. De entree is gratis en de consumptie prijzen zijn aangepast.

Waikse Optog

Op zaterdag 2 maart starten we met de Waikse Optog. Een enorme stoet aan praalwagens gaat Wijk bij Duurstede door trekken. Om 11 over half 1 wordt gestart op de Geerweg en via de Geer, de Heul en de Enk komen we richting de Leutbunker alwaar een instuif en de prijsuitreiking zijn. Dit jaar voor het Eerst in de Waikse Optog Live muziek op de Prinsenwagen. One Two Trio zal live spelen bij Prins Dijkie en zijn gevolg.Dezelfde zaterdag maar dan om 20.00uur gaat de zaal open voor het grote Openingsbal met Theo Mezz en Helemaal Hollands op het grote podium.

Kindercarnaval

Zondag 3 maart is het om 10.30uur tijd voor het Kinderkarnaval. De One Two Trio Kindershow en het beloofd druk te worden. Gratis entree voor de kleintjes en hun begeleiders en de show begint om 10.30uur maar de zaal zal een half uurtje eerder al open zijn.

Odijk

Zondag middag rijden de Kaieschaiters mee in de Optocht van Odijk. En dan weer snel terug naar Waik voor het Noppesbal. Traditiegetrouw ook de entree hier helemaal gratis en Live on stage voor de 3e keer Wipneus en Pim.

Laatste dag

Maandag 4 maart is de laatste dag van het Waikse Karnaval. Vanaf 14.00uur hebben we, terug van weggeweest het Senioren Karnaval. Een complete middag voor de ouderen in Waik, Geheel verzorgt en optredens op het podium. Alle ouderen en hun begeleiders zijn hiervoor uitgenodigd.

De slotavond is maandag 4 maart. We hebben dan twee uur Live Bands op het grote podium. We starten met de BZB en we sluiten af met Pater Moeskroen. Een avond die je niet mag missen als je van feest houd!

De voorverkoop is in volle gang, online via www.kaieschaiters.nl en bij de VVV op de markt in Wijk bij Duurstede.

De kaieschaiters kunnen met trots vertellen dat het Waikse Karnaval voor iedereen is. Er zijn vele gratis feestjes en we zijn in staat om de consumptie prijs op 2,- Euro te houden. Dit alles kunnen we doen door de vele sponsors en door de vele vrijwilligers. Dat is echt iets om super trots op te zijn. Iedereen kan dus Karnaval komen vieren in Waik bij De Kaieschaiters.

Zien we jullie ook bij een van onze festiviteitenin de Leutbunker (korfbalhal) op Marienhoeve in Wijk bij Duurstede

 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha