Wijk bij Duurstede, 29 augustus 2021. Lange tijd was het spannend of het dit jaar doorgang kon vinden: Mazijkpop. Na een lange periode waarin uitgaan nauwelijks mogelijk was door corona en de maatregelen hiertegen, waren veel Wijkenaren wel toe aan een gezellig feestje. De missie van de organisatie van Mazijkpop om dit te verzorgen is gelukt!

Bijkletsen, dansen en genieten van de muziek

Liefhebbers hielden de berichtgeving nauwgezet in de gaten de afgelopen week. Toen het bericht werd verspreid dat de kaartverkoop van start ging, duurde het niet lang voordat de 750 toegangskaarten de deur uit waren. Normaal gesproken is Mazijkpop vrij toegankelijk voor iedereen, maar de maatregelen maakte een gereguleerde toegang dit jaar noodzakelijk. Dit was prima geregeld door het Mazijkpopteam. Het bedrag van de toegangskaart kregen de bezoekers vrijwel helemaal terug in de vorm van consumptiemunten. Tussen de drankjes door, vonden de boordjes hamburger en frites ook gretig aftrek. Het feest kon beginnen!

De sfeer was gemoedelijk, iedereen genoot zichtbaar van het weerzien van oude bekenden en goede vrienden. Er werd gedanst, naar de muziek geluisterd en bijgekletst na een lange tijd waarin dergelijke evenementen door omstandigheden niet mogelijk waren. En gelukkig waren ook de weergoden het festival gunstig gezind. Het feest ging in goede harmonie door tot middernacht, waarna iedereen zich voldaan huiswaarts keerde. 

Enkele korte sfeerimpressies ziet u op onze facebookpagina. Tom Moetenhout heeft veel foto's gemaakt die zijn te zien in het album op zijn facebookpagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha