Wijk bij Duurstede, 9 juni 2020. Begin van dit jaar begon het Comité Open Monumenten Dag (OMD) Wijk bij Duurstede enthousiast aan de voorbereidingen en de uitwerking van het thema voor 2020: “Leermonument”.

Corona

Helaas werden we geconfronteerd met het Coronavirus. Wij hoopten dat dit gevaar in september aanstaande wel geweken zou zijn. Het ziet er echter naar uit dat dit nog lang niet het geval zal zijn. Bovendien maken de RIVM maatregelen het bijna onmogelijk de OMD te houden zoals u dat gewend bent.

Online

In onze vergadering van 8 mei jl. hebben we daarom moeten besluiten, dat het niet verantwoord is om de OMD op 12 september 2020 door te laten gaan. Het betekent niet, dat er op 12 september a.s. totaal géén aandacht zal zijn voor onze Wijkse monumenten. In samenwerking met monumenteneigenaren wil het Comité OMD belangstellenden laten genieten van een online programma waarbij u dit jaar niet náár de monumenten toe gaat, maar dat de monumenten naar ú toekomen. Over hoe e.e.a. vorm zal krijgen zult u later geïnformeerd worden.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha