Examens bij Judo Duurstede

examen 2017 2

Wijk bij Duurstede, 4 juli 2017. Afgelopen week werden er weer judo examens afgenomen zowel In Maarssen als in Wijk bij Duurstede. In totaal werden er 13 examen lessen afgenomen voor 160 judoka’s Het examen begon op de dinsdag in Maarssen daar heeft JudoDuurstede een dependance van 47 leerlingen zij behaalden allen hun examen onderleiding van Sensei Dirk. Ook in Wijk werden er die dag examens afgenomen door Sensei Laura ook hier behaalde alle 23 judoka’s het examen.

Tuimelaars en judoka’s 

De volgende dag woensdag was het voor 14 tuimelaars en 45 judoka’s de beurt, we begonnen met de 4 en 5 jarige deze behaalde hun tuimel Tijger. Vervolgens kwamen de andere 3 groepen in actie ook deze judoka’s behaalden allen hun examen onder toezicht van ouders opa en oma’s kregen de judoka’s een slip of een judoband uitgereikt door Sensei Dirk en Sensei Luan en onder applaus van de toeschouwers.

Zweten

De laatste dag donderdag kwamen er nog 2 judo groepen aan de beurt van 24 judoka’s onder leiding van Sensei Daniel en Sensei Dirk, werd er ook hier gezweet voor het examen maar alle judoka’s behaalde netje hun slip of judoband deze werden uitgereikt door de wel bekende judo leraren. Vervolgens die werden er bij de ouder judoka’s +12 jaar twee examens afgenomen door Sensei Laura die liet de judoka’s behoorlijk zweten maar aan het einde van het examen gaf Laura het hogen woord er uit dat ook de 12 jarige judoka’s geslaagd waren.

Senioren

Als laatste was het de beurt voor 4 senioren onderleiding van Sensei Laura, Bas, Toon en Maarten werden er allerlei examen opdrachten gegeven en moesten het examen kandidaten alles wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben uit hun hoofd terug laten zien.Maar aan het einde van het examen kwam het mooiste woord er uit dat ook de senioren geslaagd waren. En kregen de kandidaten hun band uitgereikt door Sensei Laura. JudoDuurstede kan terug kijken naar een geslaagde week van examens want alle judo behaald het examen.examen 2017 2