JudoDuurstede heeft het judo seizoen afgesloten met fantastisch Landentoernooi

Wijk bij Duurstede, 3 juli 2017. Zaterdag middag 1 juli verzamelden zo’n 80 judoka’s van judo Duurstede voor het landentoernooi, om hun acht landen te vertegenwoordigen in de leeftijd van 4 jaar tot 14 jaar. De teams stonden onder leiding van oud judoka’s van Judo Duurstede. De landen waren verdeeld in 2 poules van 4 teams. Hier uit kwamen 2 winnaars: poule 1 Hongarije en poule 2 Japan. Alle andere landen werden 2e en gedeeld 3e en kregen een medaille en de jongste judoka’s een beker.

Demonstratie

Tussen de wedstrijden door werd er ook een jiujitsu demonstratie gegeven voor de gene die dit interessant vonden kunnen zich aanmelden via de website van Judo Duurstede. Vervolgens gingen we over naar de vanenladder hier werden diverse oorkondes en diplomas uitgereikt aan judoka’s die veel judowedstrijden hebben gedraaid. De beste vijf van het klassement kregen een beker.

  1. Dylan van Haarlem
  2. Pepijn van Kooten
  3. Manu de Munnik
  4. Mason van Haarlem
  5. Jongo Jelier

Talent van jaar waren 2 judoka’s

  • Jongo Jelier
  • Mason van Haarlem

Judoka van het jaar

  • Karsten van Dam

Het landentoernooi werd afgesloten met een gezellige barbecue. Judo Duurstede start weer op maandag 21 augustus. Meer foto’s staan in het fotoarchief van ditiswijk.nl.