Partou kinderen uit Cothen duiken de modder in

Cothen, 1 juli 2017. Donderdag 29 juni deed Partou in Cothen mee aan Nationale Modder Dag. Op deze dag organiseren kinderdagverblijven, scholen en natuur- en milieucentra in Nederland allerlei activiteiten met modder in de hoofdrol. Zo brengen ze de kinderen spelenderwijs in verbinding met modder en de natuur.

Modder Dag

Op Modder Dag ontdekken kinderen hoe leuk het is om met modder te spelen. Ook bij Partou aan de Overrijnseveld 3 in Cothen doken de kinderen de modder in. Er waren verschillende modderige activiteiten te doen voor alle leeftijden. Kinderen konden een modderbadje nemen, spelen in de modderkeuken, roetsjen van de modderglijbaan. Verder was er modderkunst een blote voeten pad en mocht je met modder gooien! Vestigingsmanager Christine de Bruijn:” Modder Dag was een groot succes! We doen graag mee met deze activiteit omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen in aanraking komen met de natuur. Die zit namelijk vol verrassingen en prikkelt de creativiteit. De kinderen uit Cothen zijn gelukkig niet bang om vies te worden, want ze zijn wel gewend om veel naar buiten te gaan en lekker te ravotten in de natuur.”