Negende knotshockeyclinic Dorsteti groot succes

Wijk bij Duurstede, 30 juni 2017. Afgelopen woensdag werd bij HV Dorsteti voor de 9e keer een knotshockey clinic gehouden voor mensen met een beperking. Het was een gigantisch succes. Bijna 30 deelnemers van WC Vos, Dit is het, Wijks Atelier en zelfs deelnemers uit Bilthoven, genoten van deze verwen-middag. Waar alles mocht, maar niets moest.

Vrijwilligers

Het evenement en de organisatie hiervan kon met dank aan sponsors en vrijwilligers plaatsvinden. De middag stond in het teken van sport en spel onder leiding van Joey en Lotte. Zij werden bijgestaan door een aantal vrijwilligers van Dorsteti. Het dweilorkest Aurora uit Driebergen, ondersteunde alle activiteiten zoals dansen, de vele polonaises, spelletjes en wedstrijd met swingende hoempapamuziek. Omdat in het begin het weer tegen zat, werd er gestart met allerlei leuke spelletjes in het clubhuis van HV Dorsteti. Daarna werd er een knotshockeywedstrijd gespeeld van de jongens tegen de meiden. Deze spannende wedstrijd, onder leiding van Burgermeester T. Poppens, werd in de laatste minuut gewonnen door de meiden.

 Genieten

Na deze wedstrijd werd elke deelnemer persoonlijk onderscheiden en kreeg men een cadeau overhandigd. Dit was nog niet alles, want de deelnemers werden ook nog verrast met heerlijke pannenkoeken en andere lekkernijen van een van de sponsors. De deelnemers genoten met volle teugen van deze middag en bij Dorsteti hebben wij zelden zoveel gelukkige en tevreden gezichten gezien! Op naar het 2e lustrum volgend jaar. Het wordt dan ook weer een knalfeest.