Een oogst van 5 zwarte slippers in 2017 voor Choi Do Kwan

Wijk bij Duurstede, 29 juni 2017. Met trots heeft Sylvestro van der Kooye (7e dan) uit Wijk bij Duurstede hoofdtrainer en grootmeester van Taekwondoschool Choi Do Kwan de bandexamens afgesloten. De afdeling Wijk bij Duurstede leverde 2 zwarte slippers t.w. Joyce Briene en Lisa van Rooijen, de afdeling de Meern 2 t.w. Ambra van Hintum en Cindy Jones, en Maarssenbroek Vietchau Pham. De groep met zwarte slippers is nu uitgebreid naar 9. In de bestaande groep zitten Lara Boone, Gwen Boone, Mayssa el Yandouzi en Oumnia El Marzguiou. De groep zwarte slippers zullen zich nu focussen op het halen van de zwarte Band. De groep zal op 6 onderdelen beoordeeld worden en moet voor alle onderdelen een voldoende hebben. In december zullen de volgende kandidaten meedoen aan het Nationale Dan examen in Vianen: Colin van Brakel 3e dan, Ties van den Wijngaard 3e dan, Anthony Proze, Joyce Briene en Cindy Jones zwarte band.