Aikido voor beginners

Wijk bij Duurstede, 26 mei 2017. Aikido is een uiterst effectieve vorm van zelfverdediging, waarbij de kracht van de aanval wordt gebruikt als basis voor de verdediging. Aikido legt meer de nadruk op behendigheid en snelheid dan op kracht en uithoudingsvermogen. Hierdoor kunnen vrouwen en mannen van jong tot oud gezamenlijk trainen. Wilt u zelf meemaken hoe effectief Aikido is? Train dan gratis mee op 13 juni in de introductie les. U bent van harte welkom in onze dojo in de MariĆ«nhoeve in Wijk bij Duurstede Deze speciale introductie les duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur en tussendoor zullen demonstraties worden gegeven. Neem gezellig een vriend of vriendin mee.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via e-mail Of via Facebook. Kledingtip: Doe gemakkelijk zittende sportkleding aan. Kyorakukan steunt het initiatief van JongWijkinBeweging en Jeugdsportfonds Wijk bij Duurstede.