Samen naar het theater, makkelijk, veilig en gezellig

Wijk bij Duurstede, 30 april 2017. Er is een nieuw programma voor het theaterbezoek voor de Stadsschouwburg en Tivoli Vredenburg in Utrecht en theater de Kom in Nieuwegein seizoen 2017-2018. U kunt het gevarieerde programma ophalen in de wachtruimte bij Stichting Binding, Karel de Grotestraat 65 te Wijk bij Duurstede.

Bestelformulier

De keuze is variërend van toneel, zang/dans, ballet, cabaret, muziek tot opera. Omdat de theaters een beperkt aantal plaatsen reserveren uit de voor/verkoop, raden wij u aan uw bestelling zo snel mogelijk te plaatsen via het bestelformulier bij het programma. De Kunstbus is een ideale manier voor mensen die niet meer auto willen rijden of niet alleen naar het theater willen. Er ontstaan echt vriendschappen onderweg, mensen geven op het formulier aan naast wie ze willen zitten in de bus. In elk dorp (Bunnik, Odijk, Werkhoven, Cothen en Wijk bij Duurstede) heeft de bus een centrale opstap halte.

Senioren

De bus start in Wijk bij Duurstede en haalt onderweg senioren op uit de andere plaatsen om samen naar het theater te gaan. Bij de Schouwburg wordt men voor de deur afgezet en de jas mag gewoon blijven liggen. Het vervoer kost maar 8 euro. Bestelt u voor 30 mei, dan bent u vrijwel verzekerd van kaartjes.