Leercentrum ICT in de bieb op 10 mei

Wijk bij Duurstede, 30 april 2017. Het Leercentrum Stichting Binding is woensdag 26 april gestart in de bibliotheek. De vrijwillige docenten zijn tevreden over de eerst opkomst. Uiteenlopende ervaringen zijn gedeeld met computergebruikers. Ook mensen die nog nooit gebruik hebben gemaakt van een computer kunnen met hun vragen binnenlopen. Iedereen wordt geholpen bij het Digitaal Café.

Kom met vragen

Het Digitaal Café is er weer op 10 mei in de bibliotheek om iedereen met vragen rond het gebruik van tablet, ipad, laptop, smartphone en e-reader te woord te staan. Het Digi Café zal in 2017 op de oneven weken op de woensdagmiddagen van 13.30 – 15.00 uur plaatsvinden tot en met de maand juni. Iedereen is van harte welkom. De docenten zitten gewoon ergens in de bieb. Deze computerhulp is gratis.