Komt u ook kijken naar Koningsspelen op vrijdag 21 april?

Wijk bij Duurstede, 11 april 2017. Na het succes van de twee eerdere edities van de Koningsspelen, vinden de spelen ook dit jaar van Stichting Wijksport weer plaats. In de Wijk bij Duurstede kunnen basisscholen op vrijdag 21 april meedoen aan een gevarieerd sport- en beweegprogramma op het sportpark Marienhoeve. Alle basisscholen in de gemeente Wijk bij Duurstede zijn uitgenodigd om mee te doen. In totaal doen er ruim 800 kinderen van 8 basisscholen mee aan de spelen. De organisatie van de Koningsspelen is dit jaar wederom in handen van Stichting Wijksport in opdracht van de gemeente Wijk bij Duurstede. Komt u ook kijken naar de Koningsspelen op vrijdag 21 april?

Programma

Voor alle groepen 5 tot en met 8 wordt er van 10:00 tot 13:45 een compleet verzorgde sportochtend georganiseerd. Van diverse sportaanbieders uit de gemeente Wijk bij Duurstede krijgen zij in zes ronden verschillende sport clinics aangeboden. In totaal doen er 22 sportaanbieders met de Koningsspelen mee en dit jaar is de brandweer er ook bij met leuke activiteiten.

Meer informatie Met vragen of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Tobias Wijnmaalen van Wijksport, telefoonnummer 06 17 41 35 17 of e-mail.