Vianen Judo instaptoernooi 2017

DSC 0259

Wijk bij Duurstede, 9 april 2017. Zaterdag 8 april hebben 15 judoka’svan Judo Duurstede weer meegedaan aan het laatste instapjudo toernooi te Vianen. Aan dit judo toernooi hadden zich 150 judoka’s ingeschreven uit de provincie Utrecht. Dit judo toernooi is voor judoka’s die willen kijken als dit voor nieuwe judoka’s wat is om in aanmerking te komen voor de wedstrijdsport. Aan dit judo toernooi doen mee judoka’s vanaf 5 jaar tot en met 10 jaar Judo Duurstede behaalde 10 oorkondes.

Gele oorkondes

Roan van Koppen, Kick Noordam en Nina van der Kooy.

Oranje oorkondes

Lizzy Koch, Manu de Munnik en David Schols

Groene oorkondes

Job Charvat

Bruine oorkonden plus een Bokaal

Ivo Diksen, Ryan Lobbe en Darshan de Munnik. Tevens hun laatste instaptoernooi door het behalen van 250 judo punten of meer. Ander judoka’s vielen net niet in de oorkondes maar hebben allen fantastische gejudood. Judo Duurstede kan terug kijken naar een geslaagde judodag. 

DSC 0259