Word collectant voor het Rode Kruis in Wijk bij Duurstede!

Wijk bij Duurstede, 31 maart 2017. De nationale collecteweek van het Rode Kruis vindt plaats van 18 t/m 24 juni. Om tijdens deze week zoveel mogelijk mensen te bereiken zijn veel helpende handen nodig. Al met een paar uurtjes tijd kunt u iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! Loopt u mee?

Belangrijk

Dankzij de inzet van duizenden collectanten voor het Nederlandse Rode Kruis is het mogelijk om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecteweek erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van de lokale Rode Kruis afdeling in Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden als collectant of wijkhoofd via het e-mailadres of via 06-18146548.