Grote Voorjaarsshow met mooie kortingen en acties!

Wijk bij Duurstede, 31 maart 2017. VKV Renault, Garage Beijer, Jumbo en Welkoop organiseren in het weekend van 7 en 8 april een gezamenlijke Voorjaarsshow. Tijdens deze dagen kunt u allerlei kraampjes van lokale ondernemers bekijken en profiteert u ook nog eens van mooie kortingen en leuke acties.

Grotere voorjaarsshow

De Voorjaarsshow is inmiddels een bekend evenement geworden in de omgeving en dit jaar hebben nog meer bedrijven in de omgeving de handen in één geslagen voor een grotere Voorjaarsshow.

Gezellige markt

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april zullen de showrooms van VKV Wijk bij Duurstede en Garage Beijer, net als het terrein bij de Jumbo en Welkoop worden omgebouwd tot een gezellige markt vol met kraampjes van verschillende ondernemers uit de omgeving. Dit jaar zijn dat o.a.: ’t Langbroekertje, Klein Optiek, woninginrichting-aanhuis,nl, Van den Berg’s rijwielspeciaalzaak, Kaashuis Dorestad, Schatjes & Schoffies, van Schuppen, Bruna en de Karwei. Daarnaast wordt u uiteraard voorzien van een hapje en drankje door o.a. Vernooy Catering. Ook voor de kinderen zullen er diverse leuke activiteiten zijn.

Kom langs!

Kom langs bij de Voorjaarsshow! U bent van harte welkom op vrijdag 7 april van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 8 april van 10.00 tot 17.00 uur. Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1-2A, Wijk bij Duurstede.