Gezamenlijke vieringen in de Stille week

Wijk bij Duurstede, 31 maart 2017. In de week voor Pasen van 10 t/m 15 april, de Stille week genoemd, zijn er gezamenlijke vieringen van de Hervormde en de Protestantse gemeente. Op maandag, dinsdag en woensdag is er een vesperdienst van ongeveer een half uur. Op witte donderdag zal er in de dienst een Avondmaalsviering plaatsvinden. Aan deze dienst zal medewerking verleend worden door het koor Cantique. Op goede vrijdag is er een kerkdienst. Op zaterdagavond zal er een nieuwe Paarskaars worden ontstoken die bedoeld is voor gebruik door beide gemeenten gedurende het komend jaar. Ook deze dienst op zaterdag zal muzikaal ondersteund worden koor Cantique. De aanvangstijden zijn op maandag t/m vrijdag om 19.30 uur en op zaterdag om 22.00 uur. De vieringen zijn ook afzonderlijk te bezoeken, iedereen is van harte welkom. We hopen zo een goede voorbereidingsweek voor het Paasfeest te hebben.