Nieuwe locatie Darthouse Cothen

Cothen, 17 maart 2017. Dartvereniging Darthouse Cothen heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan de nieuwe locatie in Eetcafé Het Molentje in Cothen.

Hard gewerkt

Met man en macht is er door de eigen leden en vrijwilligers bijna 4 weken lang elke avond geklust om de nieuwe locatie op te bouwen. De locatie bevindt zich in de zaal onder Het Molentje en is voorzien van 5 dartbanen en een eigen bar. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en willen deze met trots aan u tonen!

Opening

Iedereen is van harte welkom op de officiële opening van onze dartbanen. Dit zal zijn op zondag 19 maart vanaf 15:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de banen komen bekijken of zelf eens ervaren hoe moeilijk het is om een One hundred and eighty! te gooien. Voor de kinderen is er buiten een groots dartbord aanwezig!