Blog VVD: Ga stemmen, heel normaal!

Wijk bij Duurstede, 14 maart 2017. Wijk bij Duurstede, 1 dag voor belangrijke verkiezingen voor de toekomst van ons land.

Ik mag stemmen, dus ik ga stemmen. Dat is ons VVD motto, hier in de Kromme Rijnstreek. De afgelopen 4 jaar heeft de VVD haar verantwoordelijkheid meer dan gepakt. Er is hard gewerkt aan economisch herstel. De basis is er, maar moet nog steviger worden gemaakt.

Een jarenlang begrotingstekort, waarbij de schuld bleef stijgen is omgezet naar een begrotingsoverschot. Het huishoudboekje is op orde. Ook met veiligheid en immigratie gaat het de goede kant op. Zo is de vluchtelingenstroom sterk afgenomen, waardoor de druk op sociale woningen niet verder toeneemt. Dat is goed voor de wachtlijsten.

De VVD staat midden in de samenleving. Vanuit een optimisme lukt het ons dit land nog gaver te maken dan het al is. Daar hebben we de afgelopen 4 jaar keihard aan gewerkt. Aan die klus werken we de komende 4 jaar graag verder. Wij nemen onze verantwoording, ook als het moeilijk wordt lopen wij niet weg. Zo heeft onze premier dit weekend de uiterst lastige beslissing moeten nemen 2 Turkse ministers niet in het openbaar te laten spreken. Om onze veiligheid niet in het gedrang te laten komen en geen podium te geven aan de ondemocratische ontwikkelingen in Turkije. Ons kabinet, met Mark Rutte voorop, heeft de rug recht gehouden. Dat blijven we doen en dat zeggen we ook aan nieuwkomers. We vertellen wat er van ze verwacht wordt en wat we hier belangrijk vinden.

Komende 4 jaar werken we hard door aan een verdere groei van onze economie. Aan meer banen en goede zorg waarop je kan vertrouwen. Aan een nog fijnere samenleving, waarin normen en waarden een vanzelfsprekendheid zijn en een ieder zichzelf kan zijn : man, vrouw, blank, zwart, homo, hetero: iedereen die zijn best doet, of dat al gedaan heeft, kan in ons land en dus ook in Wijk bij Duurstede een fijn leven leiden. In een samenleving, waarin ook aandacht is voor de zwakkeren. Waarin iedereen zich kan ontplooien en zich vrij voelt.

Een stem op de VVD is een stem op een verdere ontwikkeling van Nederland. Op een voortzetting van verantwoord leiderschap. Op optimisme. Ga stemmen, HEEL NORMAAL!