Andre Hazes klapstuk Waiks Carnavalsweekend

Wijk bij Duurstede, 18 februari 2017. De Kaieschaiters staan weer voor een bomvol Carnavalsweekend. De voorbereidingen lopen goed, de bouwwerkzaamheden in de Sporthal zijn al begonnen en de benodigde vergunningen zijn binnen. Zo is er dus niets meer wat een super weekend in de weg zal staan.

Tienercarnaval

Het begint allemaal op vrijdagavond 24 februari. Dan start de Waikse Carnavalsvereniging met het Tienercarnaval. Aanvang 19.30uur en natuurlijk helemaal alcohol en rookvrij.

Waikse Optog

Zaterdag de 25e is het tijd voor de Waikse Optog. De inschrijvingen stromen binnen en inschrijven kan nog steeds. We gaan weer meer als 40 wagens in onze gemeente zien en de jury heeft de moeilijke taak om de prijswinnaars eruit te halen. Wagens uit de weide ogeving zullen langs de jury wagen op de Zandweg rijden en als Burgemeester Poppens de Sleutel aan Prins Wesley den Eerste heeft gegeven is de macht aan de Kaieschaiters. De Prijsuitreiking en gratis instuif is in de Leutbunker na de optocht.

Openingsbal

Zaterdagavond 20.00uur is het tijd voor het Openingsbal. Feestzanger Alex en onze eigen Waikse Theo Mezz zullen op het grote podium optreden. Dus gezelligheid is een zekerheidje.

Kindercarnaval

Zondag morgen de allerkleinsten. Om 10.30uur opent de zaal zich voor de kindershow van de Dikdakkers. De kindershow, Snappie genaamd, zal de kleintjes vermaken. De zondagmorgen een hoogtepunt in het weekend en gratis entree voor jong en oud. Ook zondagavond gaat de zaal weer open om 20.00uur ook dan is de entree gratis en wordt het feest met dj’s Wipneus en Pim vanaf het grote podium.

Noppesbal

De zondag is traditioneel gratis entree bij de Kaieschaiters en dat houden we heel graag nog heel lang zo.

Slotavond

Op maandag gaat de zaal weer om 20.00uur open voor de slotavond. De geweldige zanger Renee Schuurmans gaat optreden. Dit is de favoriete van vele Kaien en Waikenaren dus feest verzekerd. En dan is het wat later tijd voor het absolute klapstuk van dit Waikse Carnaval. Er komt een spetterend optreden van de in mens populaire Andre Hazes. Dit beloofd een sfeer te geven die nog nooit in de Leutbunker is geweest. Zorg dat je erbij bent, koop de kaartjes in de voorverkoop bij Leuk & ZO, de VVV of bij Tiggies Corner. Ook aan de zaal zullen de kaarten nog te koop zijn, zolang de voorraad strekt.