Kaieschaiters starten 2017 met Boerenbal

Wijk bij Duurstede, 2 februari 2017. Zaterdag 11 februari start het jaar 2017 met het 1e carnavalsfeest en wel het Boerenbal. In de kleine Leutbunker op Sportpark Marienhoeve trappen Prins Wesley en zijn gevolg af met dit heerlijke feestje. De kantine ruimte van Wijk Sport zal omgebouwd worden tot een kleine Leutbunker. Meer versieringen, ruimte ietsje beter ingedeeld als tijdens het Prinsenbal en dus nog meer reden om een het feestje mee te komen vieren. De entree is natuurlijk gratis en kom op tijd want het is om 01.00uur weer afgelopen.

Tienercarnaval

De kantine is precies naast de sporthal die straks, vanaf 24 februari, omgebouwd zal worden tot grote Leutbunker. Het is dan ook deze sporthal waar de Kaieschaiters het jaarlijkse grote weekend vieren. Vanaf dinsdagavond tot en met vrijdag middag wordt er met vele mensen gewerkt om de Leutbunker klaar te krijgen voor het 1e feest. Dat is het Tienercarnaval op vrijdag 24-02-2016. Dit grote Tienerfeest is de aftrap voor een geweldig feestweekend. Bij de Kaieschaiters in Wijk bij Duurstede is er voor ieder wat wils., Wat denkt u van de Waikse Optog op zaterdag 25 februari vanaf 11 over half 1. Let dus goed op deze tijd want we starten wat eerder als gebruikelijk. Dan kunnen de deelnemers ook mee naar de instuif en weer op tijd naar de verlichte optocht in Cothen.

Openingsbal

De zaterdagavond is gereserveerd voor het openingsbal. De zaal gaat om 20.00uur open en de optredens op het grote podium zijn van de Waikse Feestzanger Theo Mezz en Feestzanger Alex, bekend van een bossie rode rozen, malle babe en natuurlijk audio amore adio. Zondagmorgen, het is dan inmiddels 26 februari de dikdakker kinder show. De kleintjes en hun begeleiders zijn welkom vanaf 10.30uur en de entree is, zoals u van de Kaieschaiters gewent bent op zondag Gratis. Het kindercarnaval is evenals het Tienercarnaval geheel rook en alcohol vrij.

Noppesbal

Op zondagavond wordt het feest op het Noppesbal. Entree gratis en feest mt de DJ s Wipneus en Pim. Ook maandag 27 februari gaat de feestzaal weer open om 20.00uur. Het slotbal is het absolute hoogtepunt van dit weekend met Rene Schuurmans, een lokale ne zeker van de Kaieschaiters favoriete zanger. En dan als slot van het feestweekend vaderlandse top zanger Andre Haze. Hier komen zijn eigen nummers en het fantastische repertoire van zijn vader aan bod.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels begonnen bij de VVV, Leuk en Zo en bij Tiggies Corner. Kom ook een gezellig feestje met de Kaieschaiters vieren want dit mag je niet missen. Maar we beginnen 11 februari, vanaf 21.00uur in de kleine Leutbunker. Onze Feest DJ Jasper komt die avond, en natuurlijk ook het hele grote weekend, de muziek verzorgen. Zo kan je twee weken voor het losbarst alvast in de stemming komen